Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca concedeix 130.000 euros en ajuts per a entitats que presten serveis socials

Data : 16/09/2016

El Consell Insular de Menorca ha obert una convocatòria d'ajuts per l'any 2016, dotada amb 130.000 euros, per a les entitats privades sense afany de lucre que desenvolupin programes d'atenció a persones en l'àmbit social. L'import per a cada beneficiari serà com a màxim de 40.000 euros.

En paraules de la consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas "la finalitat d'aquestes subvencions és fomentar la millora de l’oferta de prestacions de serveis socials existents a Menorca per aconseguir un major benestar i cohesió social mitjançant projectes i activitats desenvolupades per les associacions i entitats no lucratives".

Podran beneficiar-se d'aquests ajuts les entitats privades sense afany de lucre que es dediquin a l'atenció i millora de les condicions de vida de persones amb dependència i la promoció de l'autonomia de les persones majors, la pobresa, les malalties cròniques i l'atenció a la família.

Cal destacar que aquests ajuts són compatibles amb la concessió d'altres subvencions concedides per altres administracions o entitats al mateix beneficiari i pel mateix projecte, "sempre que considerades aïlladament o conjuntament no superin el cost". Les sol·licituds es poden presentar fins al proper dia 14 d'octubre.

Amb l’obertura d'aquesta convocatòria el Consell Insular de Menorca es posa al dia amb les entitats socials de l'illa que cada any rebien el finançament pels seus projectes amb un any de retràs.

Maó, 16 de setembre de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS