Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca presenta el projecte de millora del nus d’accés a Alaior

Data : 16/09/2016El conseller de Mobilitat, Miquel Preto, i el director insular del departament, Joan Sales, han presentat avui matí el projecte de millora de la carretera Me-1 en el tram Maó-Alaior que afecta el nus d’accés a Alaior. L’esmenat nus d’accés s’executarà en una primera fase independent de la resta del tram que arriba fins a Maó. Cal dir que aquesta primera fase comprendrà un tram d’un quilòmetre de longitud a l’entorn de l’actual accés a Alaior.

La revisió del nus s’ha basat en dos criteris: mantenir la mateixa tipologia amb rotonda inferior, reduint les seves dimensions respecte del projecte constructiu; i resoldre les seves mancances, quant a serveis afectats (com les línies elèctriques) i sobrevingudes durant l’execució de les obres abans de rescindir el contracte el febrer del 2016.

La diferència respecte del projecte constructiu aprovat per l’anterior equip de govern és la reducció de la rotonda que passa de 90 a 55 metres de diàmetre.

Pel que fa als serveis afectats s’ha dut a terme una revisió de les línies elèctriques i de telefonia presents en l’àmbit del projecte; així mateix s’han solucionat les interferències que hi havia, principalment en línies elèctriques de mitja tensió de GESA, i que no estaven resoltes dins l’anterior projecte.

El Consell Insular de Menorca preveu tenir conclosa la revisió del projecte a principis del mes d’octubre per tal de tramitar-lo i licitar-lo. La previsió és poder iniciar les obres dins el primer trimestre de l’any 2017.

El pressupost de l’obra serà aproximadament d’1,5 milions d’euros.


Alaior, 16 de setembre de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Croquis millores
Imatges relacionades
Foto 1
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS