Notícies i actualitat

Aprovat el Pla Anual 2016 d’Impuls del Turisme Sostenible amb les aportacions presentades pel Consell Insular de Menorca

Data : 15/09/2016

La presidenta Maite Salord ha assistit avui a la reunió del Comitè Executiu de la Comissió d’Impuls del Turisme Sostenible que ha aprovat per unanimitat el Pla Anual 2016. El vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha expressat la satisfacció del Govern de les Illes Balears pel gran consens sobre un pla la prioritat del qual són de caràcter mediambiental, seguit de millores del cicle d'aigua.

Cal destacar, que l’esmentat Pla recull totes les propostes presentades pel Consell Insular de Menorca: incloure entre els projectes a potenciar els filtres verds i campanyes contra fuites d’aigua; allargar el termini de presentació de projectes a 30 dies hàbils; i, finalment, eliminar que els projectes del Govern de les Illes Balears seran de finançament prioritari igualant així tots els de les administracions.

El Pla anual s'ha d’aprovar pel Ple de la Comissió d'Impuls de Turisme Sostenible el proper dilluns, i després ha de ser aprovat definitivament pel Consell de Govern. A partir de la publicació del Pla anual al BOIB, les diferents administracions i entitats que formen part de la Comissió tenen un termini de 30 dies per poder presentar projectes. Biel Barceló ha assegurat que es garanteix el repartiment per illes previst al text de la llei.

Finalment, la presidenta Maite Salord destaca la bona feina de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i ajuntaments, a través de la Junta de Batles, per tal que Menorca presenti una proposta conjunta de projectes finançats per l’impost de turisme sostenible.

Maó, 15 de setembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS