Notícies i actualitat

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca transfereix 9.000 € al Consell Insular de Menorca per dur a terme activitats d’assessorament i divulgació d’educació ambiental a l’illa de Menorca

Data : 14/09/2016

El conseller Vidal i la presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord han signat avui matí el Conveni de col·laboració entre les dues institucions representades per dur a terme activitats d’assessorament i divulgació d’educació ambiental a l’illa de Menorca per un import de 3.000 € per al 2016 i 6.000 € per al 2017 destinats a sufragar despeses en recursos humans que portaran a terme les activitats. Segons Vidal, " volem donar un impuls a l'educació ambiental i anem de la mà amb el Consell per apostar transmetre aquests valor de la reserva de la Biosfera. Tenim 20 centres que s'acullen a la xarxa dels Ecocentres de les Illes Balears i no disposàvem de cap persona que es pogués fer càrrec. Llavors amb aquest conveni, la Conselleria aporta 9.000€ i el Cime 10.000€ que permetran que aquesta persona durant aquest curs escolar que es es dedicarà a anar a aquests centres per potenciar les energies renovables, gestió de residus, gestió de l'aigua, etc. Creiem que l'educació ambiental és un instrument clau de transformació, un instrument que s'ha de posar en valor i que s'havia oblidat".

El 29 de febrer de 2016 el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca va resoldre iniciar l’expedient per tramitar un Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca, per mitjà de l'Agència Menorca Reserva de la Biosfera, per dur a terme activitats d’assessorament i divulgació d’educació ambiental a les escoles dins el marc del programa de Centres Ecoambientals durant el curs escolar 2016-2017.


Maó, 14 de setembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS