Notícies i actualitat

Presentació dels tallers d’educació Salut Jove i Cultura del Consell Insular de Menorca

Data : 14/09/2016

El conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria, ha presentat avui els tallers d’educació Salut Jove i Cultura del Consell Insular de Menorca.

Durant l’acte, on s’ha presentat el quadern del programa Salut Jove i Cultura de la institució insular, el conseller ha subratllat que “ja durant el curs passat us anunciàvem la intenció de fer-ne una revisió global, per tal que les activitats complementàries que us oferim responguin millor a les necessitats dels centres educatius”. D’aquesta manera, al llarg del curs 2015-2016 es va realitzar aquesta avaluació, en dues fases. Primer es va enviar una enquesta de satisfacció i valoració als equips directius de tots els centres educatius de Menorca, i als responsables dels tallers i activitats del programa. En un segon moment, l’equip gestor de Salut Jove i Cultura va analitzar a fons totes les aportacions. El resultat és el contingut del programa presentat avui.

Enguany es passa de 68 a 100 tallers i activitats. “Es fa difícil destacar quines són les novetats més significatives, perquè cadascuna té la seva importància. Algunes són propostes dels departaments del Consell Insular de Menorca, altres neixen de la col·laboració amb entitats culturals, associacions, experts i altres administracions, i també hi ha activitats que ja s’oferien fora de Salut Jove i Cultura, i que ara s’hi inclouen per millorar la difusió i la gestió de les sol·licituds”, ha dit Miquel Àngel Maria.

En aquest sentit, des del departament de Cultura es vol agrair una participació que ha servit per comprovar l’alt grau d’acceptació de les activitats i del model de gestió de Salut Jove i Cultura, així com per afinar alguns aspectes que permetran encaixar millor el desenvolupament de les activitats amb els ritmes i processos del curs escolar. “Estàvem disposats a canviar allò que fes falta per adaptar l’oferta a les demandes, però ens ha satisfet constatar que el programa funciona, i que bàsicament ens suggeríeu la incorporació de nous temes i realitats que fins ara no hi eren”, ha subratllat el conseller.

L’acte ha comptat amb l’assistència de Marga Benejam (Fons Menorquí de Cooperació), Anna Tudurí (Illetra), Cristian P. Coll (Es Far Cultural) i Ivan Fernández (Alforí de Dalt) que han explicat als mitjans de comunicació algunes de les activitats que es duran a terme. (Veure documents adjunts).

Les activitats es divideixen en general i de manera temàtica en tres blocs: “Persona i societat”; “Medi Ambient i Economia” i “Arts i Cultura”.

Maó, 14 de setembre de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS