Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca aprova un conveni de col·laboració amb l'ajuntament de Ferreries per a la millora del camí de Son Vives

Data : 13/09/2016

El Consell Insular ha aprovat en consell executiu de dia 12 de setembre de 2016 un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Ferreries per al finançament de les obres per a la millora del Camí de Son Vives.

L’objecte d’aquest conveni és regular la col·laboració i el suport que el Consell Insular de Menorca presta a l’Ajuntament de Ferreries per a la realització de les obres de millora del Camí de Son Vives. Aquestes obres consistiran en l’execució de quatre sobreamples al llarg del camí així com l’ampliació de la darrera corba, permetent l’adequada circulació de dos vehicles en sentit contrari, actuacions que milloraran la seguretat viària d’aquest camí.

La titularitat d’aquest camí objecte d’actuació és en l’actualitat i seguirà essent-ho de l’ajuntament de Ferreries. L’obra del conveni serà finançada en un 50 % per la institució insular i l’altra 50 % per l’ajuntament del municipi. El cost total de l’actuació és de 16.450 euros.

Maó, 13 de setembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS