Notícies i actualitat

Presentació del programa d'activitats didàctiques del departament de Cultura del Consell i el Museu de Menorca

Data : 07/09/2016

El Consell Insular de Menorca i el Museu de Menorca van presentar aquest dimarts als representants de la comunitat educativa el programa d'activitats didàctiques corresponent al curs 2016-2017.

El programa del museu inclou dues activitats per educació infantil, set propostes per primària i cinc per secundària, referents a diferents etapes de la prehistòria i la història de l'illa, així com a les figures de Pasqual Calbó, Antoni Vives Escudero.

D’altra banda, el departament de Cultura de la institució insular ha presentat l'activitat “Adopta un monument”, dirigida a grups de sisè de primària i primer d'ESO. L'objectiu és donar a conèixer la Menorca Talaiòtica entre els alumnes de 6è d’Educació Primària i 1r d’ESO per tal que la sentin com a pròpia i hi estableixin una relació a llarg termini, de manera que es converteixin en els garants de la seva conservació implicant-hi familiars i amics. Així, cada grup d'alumnes “adoptarà” un jaciment en concret, en recopilarà tota la informació disponible amb l'ajuda d'un arqueòleg i en farà un seguiment per ajudar a garantir el seu correcte manteniment.

Maó, 7 de setembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS