Notícies i actualitat

El Govern es compromet a reforçar la promoció de Menorca al mercat britànic

Data : 26/08/2016

El Govern de les Illes Balears durà a terme al Regne Unit una sèrie d’accions promocionals específiques sobre Menorca per contrarestar els eventuals efectes que el Brexit pogués tenir sobre la comercialització de places de cara a la pròxima temporada turística. Així ho va manifestar el director de l’Agència de Turisme de Balears, Pere Muñoz, al sí del comitè executiu de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, reunit ahir a la seu del Consell a Maó.

No va ser, però, l’únic compromís que va assumir Muñoz davant dels membres de l’òrgan de govern de la fundació, entre els quals hi ha representants del sector públic i privat. El director de l’ATB va avançar, així mateix, que enguany, i per primera vegada, la presentació de la World Travel Market per part del Govern de les Illes Balears es farà a Menorca i no només això, sinó que atenent a la importància que el mercat britànic té per a l’illa, se’n reforçarà la imatge a l’estand que comparteixen les Illes Balears.

A més, en resposta a una de les demandes expressades pels membres del comitè executiu, Muñoz va mostrar la total disponibilitat del Govern autonòmic per fer feina de forma coordinada amb la fundació, un plantejament que va en sintonia amb el procés iniciat per fer efectiu el traspàs de la competència en matèria de promoció turística, que es negocia segons el calendari previst.

Maó, 26 d’agost de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS