Notícies i actualitat

Èxit de la primera edició del concurs de curtmetratges #ImagEsport

Data : 19/08/2016

La consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, ha estat present aquest divendres a la primera edició del concurs de curtmetratges organitzat pel Consell de Menorca, #ImagEsport, i que compta amb la col·laboració del Festival Internacional de Cinema de Menorca. És la primera edició d'aquest concurs, que cerca utilitzar la imatge com eina capaç de sensibilitzar a tots els que participen en l'esport en edat escolar: infants, tècnics, pares, mares, tutors, àrbitres, jutges, delegats i presidents d'entitats esportives, etc. ImagEsport és només una de les activitats específiques que el Consell de Menorca realitza dins del programa que ha impulsat el Govern a través de la Direcció General d'Esports i Joventut, "Posam Valors a l'Esport". Aquest programa cerca reduir els comportaments contraris al Fair Play o Joc Net, centrant la intervenció dirigida en tres línies: els esportistes, els pares, mares i tutors dels esportistes, i el teixit social de les Illes.

 Posam Valors a l'Esport es durà a terme amb la col·laboració dels quatre consells insulars, la Universitat de les Illes Balears i les federacions esportives. La consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, ha volgut ser present a l'entrega de premis d'ImagEsport, que s'ha celebrat aquest divendres a Ferreries dins del marc de la cursa popular de Sant Bartomeu, perquè "per la Conselleria, el programa de Posam Valors a l'Esport és un dels eixos principals que volem impulsar. És preocupant veure certes actituds negatives en esportistes tan joves com els infants, i a través de les activitats del programa, que es duran a terme conjuntament amb els consells insulars, volem incentivar les pràctiques positives que vagin encaminades a fer de l'esport una eina de cohesió i integració social".

Aquest divendres el jurat ha donat a conèixer els guanyadors de ImagEsport. El primer premi, dotat amb 900 euros, ha estat pel Club Esportiu Artístic de Maó, amb el vídeo "Qui ha dit por?". El segon, amb un premi dividit entre dos de 300 euros cada un, ha recaigut en el DOSA C.F, i Alaior Esport. També s'ha atorgat una distinció a la participació a Luís Antonio Pons, que ha presentat "El tir amb fona, molt més que un esport escolar", de manera que els quatre curtmetratges que s'han presentat han tingut reconeixement per part de la institució insular.

Maó, 19 d'agost de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS