Notícies i actualitat

L’Escola de Salut Pública de Menorca registra una demanda rècord d'inscripcions

Data : 19/08/2016

La XXVII edició de l’Escola de Salut Pública de Menorca registra una demanda rècord pel que fa a les inscripcions i, ara com ara, ja compta amb un total de 740 persones que han reservat plaça per participar en alguna de les activitats programades del 19 al 27 de setembre al Llatzeret del port de Maó. Es tracta d’una xifra que duplica el nombre total de participants que es van registrar el 2014 i representa un increment del 50% respecte de l’any passat.

Del total de 13 cursos del programa acadèmic d’enguany, 6 ja estan tancats un cop assolit el màxim aforament previst i no admeten més alumnes. Es tracta dels cursos sobre “Desigualdades en salud. Que hacer más allà de medir y preocuparnos”;”Art of hosting: el arte del liderazgo participativo en Salud Comunitaria”; “Salud y conciencia: Aplicaciones el desarrollo de la conciencia a la salud pública y a la medicina comunitaria”; “Salud basada en activos: ¿Cómo trabajar en intervencions locales e inclusivas?” i “Investigación cualitativa e investigación militante en salud: miradas para investigar relatos”.

També s’ha completat l’aforament del curs magistral organitzat conjuntament amb la UIMP sobre “Public Health Advocacy” que anirà a càrrec del Dr. Simon Chapman, professor emèrit de l’Escola de Salut Pública de la University of Sidney. Autor de més de cinc-cents articles en revistes científiques i dinou llibres, el Dr. Chapman és editor emèrit de la revista de divulgació científica “Tobacco Control”.
D’entre les trobades de caire obert, també s’han tancat la matrícula per assistir a les sessions de “Encuentro de la sociedad civil y el mundo académico ante las inequidades en salud” i per a la trobada sobre “La salud cardiovascular: estrategias de intervención para la salud comunitaria”.

Pel que fa a les reunions tancades de grups científics i de treball, des de la secretaria de l’Escola de Salut Pública de Menorca es confirma que seran grups més nombrosos que en edicions anteriors de manera que, des de l’organització, ja s’ha acordat habilitar més espai per encabir tota l’activitat acadèmica. En concret, s’obriran dues aules més a l’edifici principal del Llatzeret, que s’afegiran a les dues sales de la planta baixa que ja es van habilitar durant la passada edició davant la necessitat de disposar de més aules.

Un any més, per tant, l’Escola creix en participació i en espai i la procedència dels assistents és cada vegada més diversa i més internacional. El Llatzeret aplegarà professionals, estudiants, investigadors de totes les comunitats autònomes d’Espanya així com de Portugal, Brasil, Alemanya, Àustria, Gran Bretanya o Itàlia, entre d’altres.

Menorca, 19 d’agost de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS