Notícies i actualitat

La presidenta del Consell de Menorca, Maite Salord, i l'Associació de Premsa Local de Menorca signen un conveni pel foment de l'associacionisme entre les revistes locals i l'activitat d'aquests mitjans per a l'any 2016

Data : 11/08/2016

La presidenta del Consell Insular, Maite Salord, i el president de l'Associació de Premsa Local de Menorca (APLM), Miquel Àngel Marquès Sintes, acompanyat d'un representant de cadascuna de les revistes locals de l'illa, han signat aquest matí el conveni que aprovà el Consell Executiu en la sessió de dia 1 d'agost pel foment de l'associacionisme entre les revistes locals i l'activitat que duguin a terme aquests mitjans durant el 2016.

Amb aquest conveni, el Consell Insular de Menorca, a través del seu departament de Presidència, recupera la voluntat de la institució de donar suport a la premsa local de l'illa, suport que es va veure interromput durant la darrera legislatura, per la qual cosa ha destinat a aquesta acció una partida de 10.000 € en el seu pressupost de 2016, quantitat que es distribuirà entre les revistes associades.

El Consell de Menorca reconeix, d'aquesta manera, la tasca i el paper de les publicacions d'àmbit local per tal d'apropar al ciutadà informacions i opinions de les activitats que es desenvolupen a cada municipi, així com de divulgació i foment de l'ús del català entre la societat menorquí en ser aquesta la llengua vehicular de tots aquests mitjans per transmetre la informació.

D'altra banda, valora l'associacionisme entre la premsa escrita d'àmbit local, ja que representa una major coordinació de la informació i una major divulgació de les notícies que es generen a cada poble entre la resta de ciutadans de l'illa. I és que l'Associació de Premsa Local de Menorca aglutina a partir d'aquest any les quatre revistes locals existents actualment a l'illa: El Iris, S'Ull de Sol, S'Auba i Xerra i Xala, la qual cosa la converteix en l'entitat que duu a terme les funcions de coordinació de la informació i de les activitats conjuntes que programen anualment aquests mitjans.

Maó, 11 d’agost de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS