Notícies i actualitat


Els establiments participants en la campanya recullen 21.380 Kg de vidre durant els mesos de juny i juliol

Data : 05/08/2016

La gran acollida i participació de 83 establiments d'hostaleria i restauració de la campanya de recollida porta a porta de vidre a Ciutadella ha permès recollir 21.380 Kg de vidre, 9.340 Kg el mes de juny i 12.040 Kg el mes de juliol. Aquesta dada representa al voltant d'un 9% de tot el vidre que es recull a Ciutadella.

Un efecte col·lateral de la campanya molt positiu ha estat l'activació de la recollida separada de vidre a tot el municipi, de manera que els resultats de recollida del mes de juny i juliol d'enguany (236.607 Kg) han estat un 15% superiors als de l'any anterior (205.240 Kg).

Fa quasi deu anys Menorca va ser pionera l'estat espanyol en la implantació de mecanismes per facilitar la recollida selectiva de vidre als establiments d'hostaleria, restauració i cafeteries (canal HORECA). A més de col·locar un gran número de contenidors a via pública amb mecanismes d'elevació de cubells, només al municipi de Ciutadella es van distribuir al voltant d'un centenar de cubells entre els establiments generadors tant del nucli com de les urbanitzacions (Cala'n Blanes, Torre del Ram, Cales Piques, Son Carrió, Santandria, Cala Blanca, Cap d'Artrutx, Son Xoriguer i Cala Morell).

L'enorme participació en la recollida de vidre ha fet que a les Illes Balears cada habitant separi una mitjana de 33 Kg, situant-nos en la primera posició de tota Espanya. Aquesta quantitat és més d'un 100% superior a la mitjana estatal que se situa en uns 15,5 Kg/habitant (al voltant de 59 envasos).

Gràcies a tots per fer-ho possible!!!

Maó, 5 d'agost de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS