Notícies i actualitat

Els alumnes-treballadors del projecte de Garantia Juvenil "Favàritx" finalitzen el certificat de professionalitat "Activitats auxiliars en agricultura"

Data : 01/08/2016

El passat 31 de juliol els alumnes del programa mixt d'ocupació i formació de Garantia Juvenil “Favàritx” van finalitzar el certificat de professionalitat de nivell 1 “Activitats auxiliars en agricultura”. Cal recordar que aquest programa està organitzat pel Consell Insular de Menorca mitjançant la convocatòria del SOIB, amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE).

En aquest certificat de professionalitat s'han treballat tres mòduls formatius:

- MF0517_1: Operacions auxiliars de preparació del terreny, plantació i sembra de cultius agrícoles
- MF0518_1: Operacions auxiliars de reg, adobament i aplicació de tractaments en cultius agrícoles
- MF0519_1: Operacions culturals en els cultius i de manteniment d'instal·lacions en explotacions agrícoles

A més, s'han realitzat 577,5 hores de treball efectiu, consistents en l'aplicació pràctica dels continguts teòrics treballats durant el certificat de professionalitat.

Els projectes mixts d’ocupació i formació són programes públics de formació dual que tenen per finalitat millorar la qualificació i les possibilitats d’ocupació del col·lectiu de joves inscrits a la plataforma de Garantia Juvenil. L’objecte del programa és el de millorar les aptituds i les competències professionals dels joves desocupats que estiguin inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil al mateix temps que es duen a terme projectes d’interès general o social per a la inserció laboral.

D’aquesta manera es garanteix que tots els joves menors de 30 anys rebin una bona oferta d’ocupació, educació continuada, formació d’aprenent o període de pràctiques.

A partir del mes d'agost i fins a finals de gener del 2017 està previst que els alumnes realitzin la segona part del projecte, que consistirà en la realització del certificat de professionalitat de nivell 1 de la família agrària “Activitats auxiliars en conservació i millora de forests” (AGAR0309).

Maó, 1 d’agost de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS