Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca convoca ajudes en matèria cinegètica

Data : 01/08/2016

El passat dissabte, dia 30 de juliol, es va publicar en el BOIB una convocatòria d'ajudes destinades a fomentar aquelles activitats sense ànim de lucre que contribueixin a la sostenibilitat i millora ambiental, de qualitat o quantitat de les espècies cinegètiques com seria la sembra de varietats vegetals d'interès per les espècies cinegètiques, la promoció d'activitats tradicionals, les millores d'hàbitats que fomentin la fauna cinegètica, etc.

L'ajuda, promoguda per la Conselleria de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, està destinada a aquelles associacions, clubs o societats sense ànim de lucre que realitzin actuacions relacionades directament o indirectament amb la conservació de la caça.

La convocatòria està dotada amb 15.000 € i forma part del Pla estratègic de subvencions del Consell Insular de Menorca.

Maó, 1 d'agost de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS