Notícies i actualitat

Avui s'ha constituït l'assemblea general de la Fundació Foment del Turisme de Menorca

Data : 26/07/2016

Avui s’ha constituït l’assemblea general de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, el darrer dels òrgans de l’ens de gestió turística que quedava per formalitzar-se. La sessió ha estat presidida per Maite Salord, presidenta del Consell i de la fundació, i ha comptat amb l’assistència d’una trentena de membres, tots ells representants d’institucions i entitats empresarials, socials i culturals que intervenen de manera directa o indirecta en el servei turístic.

Concretament, hi han assistit els patrons de la fundació, entre els quals hi ha els representants del Consell, de les patronals PIME i CAEB, d’ASHOME, d’AVIBA, de VITURME, de l’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants de Menorca i de la Cambra de Comerç; a més d’alcaldes i regidors de Turisme dels ajuntaments de l’illa i representants de l’Aeroport de Menorca, Autoritat Portuària de Balears, Ports de les Illes Balears, l’Estació Nàutica de Menorca, ASMEN, ASCOME, l’Institut Menorquí d’Estudis, els sindicats i el GOB, entre d’altres entitats.

L’assemblea general és un òrgan consultiu que té com a objectiu fundacional el de col·laborar i assessorar, sempre que es consideri necessari, en els diferents fins de la fundació, i tot i que els estatuts estableixen que s’ha de reunir com a mínim una vegada a l’any, els membres han decidit, a proposta de la presidència, que el règim de sessions s’ampliï, almenys, a dues vegades a l’any. Aquesta decisió entronca directament amb la idea del Consell de crear espais de participació efectiva en la gestió dels afers públics, especialment en aquells de major rellevància pel que fa a la seva incidència en l’àmbit social i econòmic.


Pla d’Acció 2016

La constitució de l’assemblea no ha estat, però, l’únic punt de l’ordre del dia. La presidenta Maite Salord ha aprofitat l’ocasió per explicar les línies estratègiques en matèria de promoció turística i ha donat compte del Pla d’Acció de 2016, que ha estat detallat per David Vidal, director de la fundació (adjuntem el pdf de la presentació). Posteriorment, s’ha obert un torn de paraules perquè els membres de l’assemblea general poguessin fer les seves aportacions al document de 2017, que en
aquests moments s’està elaborant.

Maó, 26 de juliol de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Pla d'Acció 2016-2017
Imatges relacionades
Foto 1
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS