Notícies i actualitat

La Reserva de Biosfera de Menorca serà, el juliol de 2018, la seu del XX Simposi sobre Ensenyament de la Geologia

Data : 23/07/2016

L'Agència Menorca Reserva de Biosfera ha representant Menorca, durant la setmana de l'11 al 16 de juliol, al XIX Simposi sobre Ensenyament de la Geologia celebrat a Manresa. L’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa, que pertany a la Universitat Politècnica de Catalunya, ha acollit la celebració d'aquest simposi que ha estat organitzat conjuntament per l'Associació Espanyola per a l'Ensenyament de les Ciències de la Terra (AEPECT) i el Geoparc de la Catalunya Central.

Els objectius d'assistir al simposi han estat varis. D'una banda continuar avançant en el camí iniciat ja fa uns anys de valorar, investigar i promoure la diversitat geològica existent en la Reserva de la Biosfera de Menorca, i d'altra banda per presentar la candidatura de l’illa com a lloc de celebració del proper Simposi sobre Ensenyament de la Geologia l'any 2018.

La proposta presentada per l'Agència Menorca Reserva de Biosfera va ser ben valorada i aprovada per unanimitat per l'assemblea de l’AEPECT, que van mostrar un gran interès en què el proper simposi se celebri a la nostra illa el juliol de 2018. L'Agència agraeix que s'hagi valorat positivament aquesta proposta doncs permet apostar d'una manera decidida cap a l'educació com a vehicle clau en el camí per donar a conèixer i aprendre els valors mediambientals de la Reserva de Biosfera de Menorca.

El simposi ha acollit a uns 150 professionals de l'ensenyament, amb l'objectiu d'impulsar, defensar i divulgar la geologia com a ciència i com a cultura en la formació dels ciutadans i dels professionals, alhora que ha estat un lloc de trobada on facilitar el coneixement i intercanvi d'experiències i recerques educatives entre el professorat de Geologia i Ciències de la Terra en els diferents àmbits d'ensenyament, així com a entorns no formals i d'oci. Durant el simposi s'han dut a terme comunicacions, tallers i sortides al camp centrades en la geologia i el seu ensenyament.

Maó, 23 de juliol de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS