Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca destina 70.000€ al sector equí

Data : 22/07/2016

Coneixedors de la gran importància que té el sector equí a la nostra illa, el Consell Insular de Menorca treballa per impulsar i dinamitzar aquest sector, promovent l'increment de la productivitat i la viabilitat econòmica de les empreses del sector equí i promocionant l'activitat equina.

Amb aquesta finalitat el Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports ha aprovat una convocatòria d'ajuts, amb una dotació pressupostària de 70.000 €, amb la qual donarà suport econòmic a les actuacions de promoció i divulgació dutes a terme pels agents del sector equí de Menorca durant el darrer any ( del 02.12.2015 a 01.12.2016).

Segons les paraules del conseller Miquel Company ,el que es pretén amb aquestes actuacions és contribuir a la consolidació i a l'increment d'un sector que tanta rellevància ha anat adquirint a la nostra illa, ocupant actualment un lloc important tant per l'atractiu que ofereix al turisme, com a nivell esportiu, disciplina en la qual s'han aconseguit grans resultats dins l'àmbit nacional i europeu.

Per a més informació es pot visitar la pàgina web www.cime.es, on trobaran l'anunci de la convocatòria amb la documentació necessària i el termini de presentació de les sol·licituds.

Maó, 22 de juliol de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS