Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca aprova la licitació del condicionament i pavimentació del Camí de Tramuntana al terme municipal des Mercadal

Data : 19/07/2016

El Consell Insular ha aprovat en consell executiu de dia 18 de juliol de 2016 la licitació de les obres de condicionament i pavimentació del Camí de Tramuntana, al terme municipal des Mercadal, entre la intersecció del camí de Montpalau i la rotonda d’intersecció de la carretera Me-15 i Me-7, en un tram de 6.324 m. Aquesta actuació s’emmarca dins el Pla d’inversions en camins rurals del Consell Insular de Menorca i té un pressupost de licitació de 441.825,05 €.

Les actuacions previstes són: l’acondicionament del drenatge superficial del camí, una nova pavimentació amb aglomerat asfàltic en calent, la reposició de la senyalització horitzontal, i la substitució i millora de la senyalització vertical.

Per al finançament i l’execució d’aquestes obres s’ha signat un conveni entre el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Mercadal, fent així realitat una adequació que el municipi reclama des de fa 8 o 9 anys.

El termini d’execució de les obres és de dos mesos i mig. La previsió de la institució insular és iniciar l’execució de les obres a la tardor de 2016 per estar enllestides a principis de 2017.

Maó, 19 de juliol de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS