Notícies i actualitat

El Consell destina 360.000€ al sector empresarial i comercial de Menorca per promoció i assistència a fires, per donar suport a les associacions empresarials i comercials o agrupacions d'associacions empresarials de l'illa

Data : 18/07/2016

El passat dissabte, dia 16 de juliol, va sortir publicada al BOIB la convocatòria de l'any 2016 d'ajuts al teixit empresarial i associatiu de Menorca.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és donar suport tècnic als fabricants industrials mitjançant la presència dels productes dels fabricants industrials d'aquests sectors, com a expositors o com a visitants, a fires professionals fora de l'illa de Menorca per tal d'establir relacions comercials.

Al mateix temps, vol donar suport a les associacions empresarials i comercials de Menorca o agrupacions d'associacions empresarials de Menorca per tal de promocionar els productes de les empreses menorquines.

El Consell Insular de Menorca, vol donar suport a la millora de la comercialització i la posició de les empreses industrials de l'illa de Menorca en els mercats nacional i internacional mitjançant una convocatòria d'ajuts de minimis.

Les activitats subvencionades seran:

En el marc d'aquests ajuts, s'estableixen dues línies d'ajuts:

Línia 1. Ajuts per als fabricants industrials:
a) El lloguer o la despesa generada per l'ús de l'espai i el muntatge de l'estand així com les despeses del muntatge del show-room o l'exposició individual o col·lectiva.
b) Els desplaçaments fora de Menorca i l'estada a l'hotel per assistir a les fires professionals.
c) Actuacions de promoció: campanyes publicitàries a mitjans de comunicació, xarxes socials, pàgines web, informació en revistes i presència en fullets publicitaris.

Línia 2. Ajuts per les associacions empresarials i comercials o agrupacions d'associacions:
a) Actuacions de promoció: campanyes publicitaries a mitjans de comunicació, xarxes socials, pagines web, informació en revistes i presència en fullets publicitaris.

Les actuacions s'han de realitzar en el període comprés entre dia 16 d'octubre de 2015 i dia 15 d'octubre de 2016.

Tota la informació i la documentació necessària per presentar-se a aquesta convocatòria es pot trobar a la pàgina web del Consell Insular de Menorca o al BOIB núm. 90 de 16 de juliol de 2016.

El termini de presentació de sol·licituds és de 30 dies naturals comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Maó, 18 de juliol de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS