Notícies i actualitat

Visita dels alumnes del projecte Favàritx de Garantia Juvenil a «Agromenorca»

Data : 14/07/2016

Aquest dimecres 13 de juliol els 10 alumnes-treballadors del projecte «Favàritx» de Garantia Juvenil del Consell Insular de Menorca han fet una sortida didàctica a «Agromenorca», relacionada amb el tercer mòdul formatiu «Operacions culturals en els cultius i de manteniment d'instal·lacions en explotacions agrícoles» (MF0519_1).

Agromenorca és una empresa dedicada a la producció i comercialització de fruites i hortalisses de Menorca. Tenen una producció pròpia a Verger des Valencià, finca de producció de cultius en hivernacle, i realitzen la distribució i comercialització de fruites i hortalisses a diferents sectors de l'illa de Menorca, conjuntament amb els socis de SAT Agroilla.

Aquesta visita forma part del Pla Pedagògic del projecte mixt d'ocupació i formació “Favàritx” del pla de Garantia Juvenil impulsat pel Consell Insular de Menorca, amb la participació del SOIB i amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE) que actualment estan realitzant el certificat de professionalitat de nivell 1 «Activitats auxiliars en agricultura» (AGAX0208).


Més informació del lloc visitat:

- Agroxerxa – Verger des Valencià: http://agroxerxa.menorca.es/Contingut.aspx?idpub=9262

- Agromenorca: http://agroilla.com/agromenorca/

- Bloc Agromenorca: http://agromenorca.blogspot.com.es/


Maó, 14 de juliol de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS