Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca aprova el projecte i la licitació de la millora del tram de les “Cases de S'Ateneu” de la carretera ME-8

Data : 12/07/2016

El Consell Insular de Menorca ha aprovat en consell executiu de dia 11 de juliol de 2016 el projecte i la licitació de les obres de millora de les infraestructures del tram de la Me-8 conegut com les Cases de s’Ateneu, que enllaça els municipis de Maó i Sant Lluís. Aquesta actuació s’emmarca dins el Pla d’Inversions en Carreteres de la institució insular i té un pressupost de licitació de 1.441.816,97 euros.

Les actuacions previstes, a executar en dues fases, són: una nova pavimentació amb calçada, voreres i vial no motoritzat, la reordenació del tràfic (que serà de sentit únic), la millora de l’enllumenat amb tecnologia led i la millora de les infraestructures. Així mateix, està previst que el projecte resolgui el problema d’aigües que afecta des de fa anys amb inundacions a les Cases de s’Ateneu.

Per a l’execució d’aquestes obres s’ha signat un conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Maó, a partir del qual aquest darrer es fa càrrec del finançament de la millora de les infraestructures dels serveis municipals d’aigua potable i sanejament.

El termini d’execució de les obres és de vuit mesos i mig. La previsió de la institució insular és iniciar l’execució de les obres a la tardor del 2016 per estar enllestides abans del mes de juliol del 2017.

Maó, 12 de juliol de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS