Notícies i actualitat

Conveni entre el Consell Insular de Menorca i els ajuntaments de Menorca per col·laborar en la millora i el manteniment de les instal·lacions esportives municipals

Data : 12/07/2016

En la sessió ordinària del Consell Executiu de dia 20.6.2016 es va aprovar aquest conveni on el Consell Insular posa a disposició dels ajuntaments una aportació econòmica per a la millora de les instal·lacions esportives municipals.
Des del Consell Insular i des dels diferents ajuntaments de Menorca es considera de principal importància que les instal·lacions esportives municipals garanteixin una pràctica esportiva segura, accessible i sostenible, per la qual cosa mostren la seva conformitat en destinar l'aportació reflectida en aquest conveni d'un total de 129.748,94 euros a realització d'obres, contractació de serveis de redacció de projectes i a la millora de les instal·lacions esportives mitjançant actuacions que permetin complir amb les normatives vigents.

Maó, 12 de juliol de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS