Notícies i actualitat

El departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports destina 12.000€ per al foment, la promoció i la comercialització dels productes de l'agricultura ecològica de Menorca

Data : 12/07/2016

Avui dia 12 de juliol de 2016, ha sortit publicada en el BOIB la convocatòria de l'any 2016 d'ajuts per al foment, la promoció i la comercialització dels productes de l'agricultura ecològica de Menorca.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és facilitar a les associacions d'agricultura ecològica, les accions de formació o l'organització de fires de productes agraris ecològics, així com la realització d'actuacions de promoció dels productes dels seus associats.

La finalitat d'aquest ajut és millorar la difusió dels productes de l'agricultura ecològica de Menorca, potenciar la seva introducció en el mercat i millorar-ne la comercialització.

Les activitats subvencionades seran:
- Informació i publicitat en revistes especialitzades, tanques publicitàries i mitjans de comunicació (premsa, ràdio i televisió)
- Edició de material divulgatiu d'agricultura ecològica
- Organització i coordinació de fires, organització, coordinació i participació en congressos, seminaris, jornades tècniques, esdeveniments i activitats similars de relacions públiques
- Organització de cursos de formació d'agricultura ecològica

Les actuacions s'han de realitzar entre dia 1 de desembre de 2015 i dia 30 de novembre de 2016

Tota la informació i la documentació necessària per presentar -se a aquesta convocatòria es pot trobar a la pàgina web del Consell Insular de Menorca: www.cime.es

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies naturals comptats a partir de l'endemà del dia que es publiqui aquesta convocatòria al BOIB.

Maó, 12 de juliol de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS