Notícies i actualitat

Fundació Telefònica concedeix finançament al projecte de l'Associació per a la integració de persones amb síndrome de Down de Menorca

Data : 08/07/2016

Aquest divendres, 8 de juliol, ha tingut lloc a la seu del Consell Insular de Menorca l'acte de presentació de la concessió del finançament per part de Fundació Telefònica al projecte de l'Associació per a la Integració de Persones amb Síndrome de Down de Menorca.

Han acompanyat la consellera de Benestar Social i Família i vicepresidenta primera de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca, Maria Cabrisas, la Sra. Aranxa Doncel, directora d'empreses de les Balears de Telefònica d'Espanya; el Sr. Fernando Amaro, voluntari de Telefònica a càrrec del projecte, i el Sr. Joan Pons, director de l'Associació per a la Integració de Persones amb Síndrome de Down de Menorca.

Tots comparteixen la importància de l'inici del projecte, el qual es farà realitat per iniciativa i amb l'ajuda de Fundació Telefònica, fruit del treball de tots, i que permetrà que les persones afectades de síndrome de Down i les seves famílies aconsegueixin millorar des de la seguretat i el desenvolupament d'habilitats un nou aprenentatge que enriquirà, ben segur, el dia a dia de les seves vides.

Des de Fundació Telefònica han impulsat aquest projecte, atesa la seva importància, i per açò compten amb l'ajut de companys que ofereixen els seus recursos i coneixements per donar-hi suport. Així poden arribar a més entitats i en definitiva a persones que tenen necessitats especials.

El projecte és atractiu per la seva vessant de ciberseguretat, en què experts en seguretat i especialitats en hackers ofereixen tallers i conferències als ciutadans que necessiten una atenció específica, no només en el món on ens movem, sinó en el món virtual, amb l'ús d'Internet i de les xarxes socials, on es troben perills que s'accentuen quan es tracta d'aquests col·lectius.

Maó, 8 de juliol de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS