Notícies i actualitat

Conveni de col·laboració entre Carnet Jove i TragTravelling per a l'aplicació del descompte del 50% sobre el de resident amb Trasmediterranea

Data : 30/06/2016

Visita Ruth MateuLa consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, acompanyada del director general d'Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i del director de l'Institut Balear de la Joventut (IBJove), Joan Ferrà, ha participat, aquest matí en l'estació marítima de Maó, en la signatura del conveni de col·laboració entre Carnet Jove i TagTravelling. En l'acte de presentació i signatura per part de Gonyalons, també hi han assistit la vicepresidenta primera i consellera d'Ordenació Territorial i Turística del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, i el director de Joventut del Consell, Jose Carbonell. Per part de la companyia Trasmediterranea, també han assistit el seu director comercial, Miquel Pardo, i el director de vendes i passatge, Ignacio Maldonado, a més del director de TagTravelling, Francesc Alguacil.

Aquest acord es presenta en el context del desenvolupament de les polítiques de joventut amb l'objectiu de facilitar i incentivar la mobilitat dels joves de les Illes mitjançant el Carnet Jove.

Per això, aquest acord preveu els descomptes següents per als titulars del Carnet Jove de les Illes Balears:

  • El descompte del 50 % sobre la tarifa general, i amb el descompte de resident, en els trasllats des de les Illes Balears a la Península i entre les Illes Balears tot l'any, mitjançant la companyia naviliera Trasmediterranea. La promoció és aplicable a les tarifes generals en trajectes d'anada i tornada en rutes operades per la companyia, en butaca o en cabina per a quatre persones a compartir. Aquesta oferta es pot modificar en funció de la disponibilitat i flota de la naviliera. Les places són limitades.

Aquests bitllets no es poden anul·lar, però permeten realitzar canvis en la data de tornada. També permet dur bicicletes de franc i es pot aplicar un descompte si inclou el vehicle (cotxe o moto). No s'apliquen els descomptes a les taxes portuàries i les despeses de gestió i emissió.
Les vendes es realitzaran exclusivament a TagTravelling: al telèfon 902 01 04 77 o a través de la pàgina web www.tagtravelling.com.
La promoció és vàlida fins al 31 de desembre de 2016 i no acumulable a altres ofertes, cupons o promocions, però sí a les bonificacions de família nombrosa i de resident balear. Cada titular del Carnet Jove només podrà gaudir dues vegades del descompte.

  • En els cursos d'idiomes (no en el allotjament ni a les matricules ni extres) el descompte serà del 10 %.
  • En la contractació d'assegurances de viatge el descompte serà del 15%. Reserves exclusivament a través del 902 01 04 77.
  • I el descompte del 10% en tots els hotels del nostre cercador de la pàgina web amb el codi promocional CARNETJOVE16 que hauran de posar al final de la compra i abans del pagament. El descompte només vàlid si es realitza el pagament a TagTravelling, no directament a l'hotel.

Els descomptes i avantatges especificats, suposaran tot un seguit d'oportunitats que podran gaudir els joves de qualsevol de les nostres Illes.

El Programa Carnet Jove, que s'emmarca en la Direcció General d'Esports i Joventut de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, té l'objectiu de contribuir a promoure les noves polítiques de joventut que incentiven la participació social, el foment de la cultura, la mobilitat i l'emancipació dels joves en condicions assequibles i dignes. Tot això suposa donar un valor de participació social i ciutadana al Carnet Jove, a més de contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves de les Illes Balears a través de l'oferiment i la promoció d'avantatges i descomptes en diferents àmbits.

En l'actualitat, el Carnet Jove té més de 26.000 titulars a les Illes Balears que poden gaudir de serveis, avantatges i descomptes a totes les illes, a la resta de comunitats autònomes i a molts de països d’Europa.

Maó, 30 de juny de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS