Notícies i actualitat

El Consell urgeix Vueling perquè resolgui les incidències registrades en les rutes amb Menorca

Data : 23/06/2016

El Consell Insular de Menorca demanarà formalment explicacions a Vueling i a la Direcció General d’Aviació Civil, dependent del Ministeri de Foment, per les incidències registrades en els vols operats per la companyia aèria, especialment pels retards acumulats els darrers dies en la ruta Barcelona-Menorca.

La institució insular reclamarà a Vueling una major diligència a l’hora de resoldre els problemes ocasionats als usuaris i comminarà la companyia aèria a evitar que es tornin a produir episodis com els viscuts recentment. Alhora, contactarà amb Aviació Civil per demanar que es tingui més cura a l’hora de fer complir les obligacions i els estàndards mínims de qualitat que han d’oferir les companyies aèries en la prestació dels seus serveis.

Al marge d’aquestes comunicacions formals, des del Consell s’han mantingut contactes amb Vueling per expressar el malestar de la institució pels problemes ocasionats a desenes de passatgers, residents i turistes, i per sol·licitar que es resolguin amb prestesa.

Des de l’aerolínia han al·legat “problemes puntuals d’operativa i per regulacions de l’aeroport del Prat” i han assenyalat que “ja estan resolts”. Això no obstant, han informat que avui es podrien produir algunes incidències imputables a la vaga de controladors de França.

Maó, 23 de juny de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS