Notícies i actualitat

Nous nomenaments a les direccions insulars del Consell de Menorca

Data : 20/06/2016

La presidenta Maite Salord anuncia nous nomenaments a les direccions insulars del Consell de Menorca, d’acord a la recentment aprovada reestructuració de l’equip de govern. Des d’avui s’incorporen a la institució insular, mitjançant decret, Eduard Soriano Vives (Palma, 1987) i Inmaculada Granell Cebolla (Sueca, València, 1960) com a directors insulars d’Ordenació Territorial i Família, respectivament. En els propers dies s’espera la incorporació del director insular de Promoció Turística, Isaac Olives Vidal (Maó, 1976).

- Eduard Soriano és Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra i ha cursat un Màster en Màrqueting Polític. Estratègies i Comunicació Política per l’Institut de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Autònoma de Barcelona.

- Inmaculada Granell és diplomada universitària en professorat (especialitat Ciències) per la Escuela Universitaria del Profesorado de EGB de València. Actualment treballa com a educadora social en el Servei Insular de Família del Consell Insular de Menorca.

- Isaac Olives ha estat tècnic responsable de la xarxa d’Oficines d’Informació Turística de la Fundació Destí Menorca des del gener de l’any 2008 fins al març del 2012. A més ha ocupat el càrrec de tècnic responsable de promoció i organització del Foment del Turisme de Menorca des de l’any 1999 fins al 2008.

Maó, 20 de juny de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS