Notícies i actualitat

Publicació de la relació provisional de persones admeses i excloses de la convocatòria de beques per a la realització d'estudis fora de Menorca curs 2015/2016

Data : 17/06/2016

El Departament de Cultura i Educació del Consell Insular de Menorca va convocar beques per a la realització d'estudis fora de Menorca durant el curs 2015/2016 (les bases de les quals es van publicar al BOIB núm. 190 de dia 31 de desembre de 2015).

S'han presentat un total de 498 sol·licituds i ja es poden consultar al web del Consell Insular de Menorca la relació provisional de persones admeses i excloses de la convocatòria.

Els interessats disposen fins dilluns dia 4 de juliol per presentar les al·legacions que considerin oportunes.

Una vegada finalitzat aquest termini i revisada la documentació presentada es publicarà la llista definitiva de becaris amb l'import de l'ajuda que els hi correspon.


Maó, 17 de juny de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS