Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca redactarà un nou Pla Director Sectorial de Carreteres amb un horitzó de futur de 20 anys

Data : 16/06/2016

El Consell Insular de Menorca redactarà un nou Pla Director Sectorial de Carreteres de Menorca (PDSCM) amb un horitzó de futur de 20 anys. El departament de Mobilitat inicia un nou procediment dirigit a l’elaboració i l’aprovació del PDSCM, per a la qual cosa s’haurà de realitzar l’oportuna revisió, modificació i ampliació, si procedeix, de la documentació tècnica.

En aquesta línia, el Ple del Consell Insular, en sessió de març de 2010, va aprovar inicialment el PDSCM. Anteriorment, i mitjançant ofici de juliol de 2009, la institució insular havia demanat a la Comissió de Medi Ambient l’avaluació ambiental estratègica del document elaborat a tal fi.

Després de les consultes previstes a la normativa ambiental aplicable, el Consell Insular, va presentar l’any 2011 el preceptiu Informe de Sostenibilitat Ambiental del Pla Director Sectorial.

L’any 2011, la Comissió de Medi Ambient va remetre al Consell Insular un informe tècnic de l’ISA en què s’assenyalaven les diverses deficiències a corregir d’aquest últim document.

Tenint en compte que durant els anys 2011 fins a 2015 va estar paralitzada la tramitació de l’expedient i atès que és voluntat de l’equip de govern comptar amb un Pla director que compleixi les finalitats que li corresponen, és a dir, la planificació, la projecció, l’execució i la gestió del sistema general de les carreteres de Menorca, s’ha decidit desistir del procediment iniciat l’any 2010 i aprovar un nou Pla Director Sectorial de Carreteres de Menorca amb un horitzó de futur de 20 anys i que haurà de contemplar, a més, els carrils bici atès que des de l’any 2014 és obligatori en aquests plans. La proposta es durà al proper Ple de dia 20 de juny.


Maó, 16 de juny de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS