Notícies i actualitat

Presentació pública de la proposta d'usos del Pati de sa Lluna

Data : 10/06/2016

L’Agència de Turisme de les Illes Balears, l’Ajuntament d’Alaior i el Consell Insular de Menorca han convocat les entitats ciutadanes d’Alaior a una jornada de presentació pública de la proposta d’usos del Pati de sa Lluna.

L’acte tindrà lloc el proper dissabte, 11 de juny, a les 10h del matí, a la Sala d’activitats ciutadanes de l’Ajuntament d’Alaior.

En el transcurs d’aquesta jornada, es donarà compte del procés de rehabilitació i reforma de l’edifici del Convent de Sant Diego, que s’ha desenvolupat al llarg dels darrers anys. Es preveu que les obres finalitzin a finals d’aquest mes de juny.

A continuació s’exposarà la proposta d’usos que durant els últims mesos han estat treballant les tres administracions implicades, i que ara es posa a la consideració de les entitats ciutadanes i els veïns d’Alaior. A partir d’aquest moment, i fins dia 30 de juny, s’obre un termini per a la presentació d’aportacions i suggeriments, que es poden presentar amb registre d’entrada a qualsevol de les tres administracions.

En finalitzar la jornada de presentació, es durà a terme una visita pública a les obres de l’edifici.

El document “Propostes al voltant del Pati de sa Lluna” i la presentació gràfica de distribució dels espais es podran descarregar de les pàgines web de l’Ajuntament d’Alaior i el Consell Insular de Menorca a partir del mateix dissabte. Així mateix, els plànols amb la proposta de distribució d’espais estaran exposats durant les properes setmanes a la Sala d’activitats ciutadanes.

Les institucions conviden tota la ciutadania a participar activament en aquesta jornada, i a presentar qualsevol proposta de millora del document que es presentarà dissabte, per tal que la definició final dels usos i activitats que acollirà aquest centre comptin amb el més ample consens i siguin el resultat de la participació de tothom.

Alaior, 8 de juny de 2016.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS