Notícies i actualitat

Visita dels alumnes de Garantia Juvenil al Viver Arbres d’Algendar

Data : 06/06/2016

El passat divendres, els 10 alumnes-treballadors del projecte “Favàritx” de Garantia Juvenil que impulsa el Consell Insular de Menorca van fer una sortida didàctica al Viver Arbres d'Algendar. Aquesta activitat està relacionada amb el tercer mòdul formatiu “Operacions culturals en els cultius i de manteniment d'instal·lacions en explotacions agrícoles”.

Arbres d’Algendar és una iniciativa de Caritas Diocesana de Menorca que té per objectiu la inserció sociolaboral de persones en risc d'exclusió social mitjançant la recuperació i el cultiu d’arbres fruiters de varietats tradicionals de l’illa. La finalitat de la visita ha estat que els alumnes-treballadors coneguin la producció de fruiters, així com els diferents tipus de poda i empelts que s'utilitzen per a aquest tipus d'arbres. A més, des d'Arbres d'Algendar es realitza producció ecològica, que després es comercialitza al mercat, de manera que els alumnes van poder veure tot el procés de treball que es porta a terme.

Aquesta visita forma part del Pla Pedagògic del projecte mixt d'ocupació i formació “Favàritx” del pla de Garantia Juvenil, amb la participació del SOIB i amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE) que actualment estan realitzant el certificat de professionalitat de nivell 1 “Activitats auxiliars en agricultura” (AGAX0208).


Més informació a:

- Agroxarxa – Arbres d'Algendar (Cáritas Diocesana de Menorca): http://agroxerxa.menorca.es/Contingut.aspx?idpub=35

- Web: http://www.arbresalgendar.com/ca/index.php

- Facebook: https://www.facebook.com/Arbres-dAlgendar-Menorca-423020147752520/

Maó, 6 de juny de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS