Notícies i actualitat

Conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i la UIB per desenvolupar programes de col·laboració, la cooperació en els camps de la docència, la investigació i la transferència de coneixements

Data : 03/06/2016

La presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, la consellera de Serveis Generals Cristina Gómez i el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, han signat avui matí un conveni de col·laboració entre la institució insular, el Servei d’Informàtica Local de Menorca SA, i la UIB per tal de desenvolupar programes de col·laboració, estudis conjunts i l’intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, la formació, la divulgació, la investigació i la transferència de coneixements.

El Consell Insular de Menorca té interès a subscriure aquest conveni marc de col·laboració amb la UIB amb l’objecte d’impulsar la recerca, la realització d’estudis conjunts, la divulgació, la investigació i la transferència de coneixements, tant en l’àmbit de l’exercici de les seves competències com en altres àmbits d’interès per a l’illa.

Per la seva banda, SILME SA, és una empresa especialitzada en implantació de sistemes informàtics en l’àmbit de l’Administració local de Menorca, per la qual cosa suposa un essencial per al compliment de la finalitat d’aquest conveni atesa l’estreta relació entre les TIC i la transferència del coneixement.

La Universitat de les Illes Balears, a través de les diverses facultats, departaments o instituts i a través del seu personal docent i investigador, té entre els seus objectius la investigació, la docència i la transferència dels coneixements en els seus diversos àmbits, i en concret en tot el que es refereix a la promoció de l'ocupabilitat dels seus alumnes i titulats i de l'activitat emprenedora de tots els membres de la comunitat universitària.


Maó, 3 de juny de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS