Notícies i actualitat

La presidenta Maite Salord anuncia la reestructuració de l'equip de govern

Data : 01/06/2016La presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, i les vicepresidentes primera i segona, Susana Mora i Cristina Gómez, han fet pública la reestructuració de l’equip de govern del Consell Insular de Menorca: deixen el seu càrrec el conseller del PSOE, Santiago Florit, i la consellera de Més per Menorca, Maria Sellarès, per motius personals i familiars. Els substituiran els que ara són directors insulars, Miquel Company i Miquel Preto.

Pel que fa a les àrees de gestió, Susana Mora assumiria Ordenació del Territori i Ordenació Turística i, Miquel Company, Projecció Econòmica i Esports. D'altra banda, s’ajuntaran Transports i Carreteres, que gestionarà Miquel Preto, i Promoció Turística quedarà a Presidència.

“La nostra voluntat és que la gestió diària continuï, com a mínim, al ritme de sempre i, per açò, agilitzarem els canvis: dia 6 de juny es farà un Ple extraordinari per donar compte de les renúncies i al Ple ordinari de juny intentarem que els nous consellers puguin prendre possessió”, ha explicat la presidenta.

Pel que fa al nomenament dels nous directors insulars, es faran un cop els nous consellers ja exercesquin el seu càrrec.

“Com sabeu, na Maria Sellarès fa poc que ha estat mare d'un fillet i ha vist com aquesta nova situació personal dificulta poder exercir, amb la responsabilitat i la dedicació que es mereix i que ella voldria, el càrrec de consellera. Diu molt del seu sentit de la responsabilitat i del compromís donar pas a una persona que tengui el temps necessari per tirar endavant el projecte de gestió del Consell Insular de Menorca, una feina exigent i absorbent, i sense horaris”, ha afirmat Salord.

“Des de l’equip de govern, hem d'agrair, tant a na Maria Sellarès com a en Santiago Florit, la feina feta, aquests mesos en què hem tornat a arrencar els motors d’aquesta institució per tirar endavant projectes il·lusionants i no sempre fàcils”, ha afegit la presidenta.

Maó, 1 de juny de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS