Notícies i actualitat

Consell Insular de Menorca i Ajuntament des Castell inauguren les obres de millora del Camí de Trepuconet

Data : 26/05/2016La presidenta Maite Salord i l’alcalde des Castell, Lluís Camps, han inaugurat avui matí les obres de millora del voral del Camí de Trepuconet, un camí que constitueix una ruta alternativa a la carretera Me-2 per a la connexió del nucli urbà des Castell amb Maó i, alhora un itinerari molt concorregut pels ciutadans per accedir als instituts del municipi de Maó i la connexió amb la carretera Me-8 de Maó a Sant Lluís i amb el vial de l'Hospital Mateu Orfila.

El Consell Insular de Menorca, coneixedor de la necessitat de realitzar millores en el Camí de Trepuconet, a fi de fer-lo més transitable, va signar un conveni amb l’Ajuntament des Castell, el passat dia 26 de febrer de 2016, per assumir el 50% de la inversió necessària per a aquesta actuació.

L’objecte d’aquest conveni és la realització d’aquestes obres de millora del voral del camí des de la cruïlla del camí de Biniatap fins al Camí de Trepucó (uns 1.035 metres de longitud), que consisteixen a dotar al camí d'una amplada mitjana addicional d'uns 65-70 cm per banda i amb un pressupost de 36.891,65 euros.

Actuacions:

• Desbrossament selectiu de la zona
• Rebaixar terreny de 30cm de gruix mitjà
• Subministrament extensió i compatació de reblert en formació de sub-base
• Material d'aportació Tot-u en formació de base
• Aglomerat asfàltic S-12 en cada de 4cm de gruix, inclosa part proporcional de rec d'imprimació i condicionament de clots.


Es Castell, 26 de maig de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS