Notícies i actualitat

Consell Insular de Menorca i Govern balear fan possible la posada en marxa de la targeta única per al servei d'autobusos de Menorca

Data : 25/05/2016

La col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern balear, ha fet possible la posada en marxa de la targeta única per al servei d'autobusos de Menorca. En els dos primers mesos de funcionament, ja s'han donat d'alta 7.400 targetes. El Sistema Integral de Gestió del Transport Interurbà a Menorca és una realitat gràcies al traspàs de tecnologia software que ha desenvolupat el Consorci de Transports de Mallorca. Fins ara cada empresa tenia un sistema propi de cobrament.

Durant la visita institucional, el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons i la presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord -que han estat acompanyats pel director general de Mobilitat, Jaume Mateu i el director insular de transports, Miquel Preto- han pogut comprovar el funcionament d' aquest sistema tarifari integrat, operatiu des del 6 de març.

En aquests dos mesos ja s’han donat d’alta 7.400 targetes, amb les seves diferents modalitats de descomptes per a joves, jubilats, pensionistes, persones a l’atur o amb risc d’exclusió social, així com els abonaments generals, T-10 i T40.

La targeta és personal i l’usuari pot disposar d’informació directa, a través del seu correu, dels canvis d’horaris i d’incidències de les línies que utilitzi, si es dóna d’alta al servei d’extranet que ofereix el webhttp://menorca.tib.org. També pot consultar el saldo de viatges o els recorreguts que ha fet.

Maó, 25 de maig de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS