Notícies i actualitat

L’IME ha acollit aquesta setmana la presentació de "20 anys d'una il·lusió", una nova publicació sobre l'evolució de la Menorca Reserva de la Biosfera

Data : 26/05/2016

L’Institut Menorquí d’Estudis (IME) ha acollit aquesta setmana la presentació de "20 anys d'una il·lusió", una nova publicació sobre l'evolució de la Menorca Reserva de la Biosfera.

Aquest llibre és el testimoni de les Jornades sobre els 20 anys de la Reserva de Biosfera de Menorca, celebrades el novembre de 2013 a la seu de l'IME i on confluïren especialistes de disciplines diverses amb la voluntat de promoure la discussió i el debat sobre la sostenibilitat des de diferents enfocaments. Així, un total de 37 ponents van ser convidats a exposar els seus coneixements sobre l’evolució de Menorca i a mirar de respondre les preguntes plantejades. La publicació recull els resums de totes les ponències, la conferència inaugural del Dr. Joan Rita i les conclusions de les Jornades, les quals inclouen un Decàleg per a la reserva de biosfera, signat pel Comitè organitzador i que ha estat traduït al castellà i a l’anglès. Així, ens trobem davant una publicació que serveix de registre històric i de referència per a la gestió de la reserva de biosfera, de la mateixa manera que ja ho van ser els nombres 7, 12 i 17 de la Col·lecció Recerca de l’Institut Menorquí d’Estudis.

Les presentacions van a càrrec de Javier Ares García, president de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca; Jeroni Galmés Galmés, representant del Consell Científic del Comitè MaB; Josefina Salord Ripoll, coordinadora científica de l'IME.

Maó, 26 de maig de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS