Notícies i actualitat

Informa’t sobre el Servei de Tutorització per l'Autoocupació del Consell Insular de Menorca

Data : 24/05/2016

Us informem del Servei de Tutorització per l'Autoocupació del Consell Insular de Menorca en el marc del programa de processos d'inserció per a l'ocupació cofinançat fins a un màxim del 50% del Fons Social Europeu dirigit a persones en situació d'atur d'entre 16 i 65 anys inscrits al SOIB com a demandant de feina, amb especials dificultats d'ocupabilitat.

Oferim un acompanyament personalitzat en la maduració de la idea emprenedora, informació sobre normativa, requisits i tràmits exigits per crear una empresa, assessorament tècnic per a l’elaboració del pla d’empresa, informació empresarial de suport; aspectes fiscals, laborals, formes jurídiques, etcètera i suport a la recerca de finançament; préstecs, avals financers, microcrèdits, ajuts, concursos.

També es realitzen accions grupals amb les persones usuàries del servei, com tallers puntuals sobre la recerca de finançament d'un projecte.


On ens podeu trobar?

Maó dilluns, dimarts i dijous
Plaça de la Biosfera, 5 07703. Telf. 971.35.62.46

Ciutadella dimecres i divendres
Edifici Sa Roqueta. C/ Bijuters, 36 (POICI) 07760. Telf. 971.38.42.08

Adreça electrònica: formacio@cime.es

*Cal sol.licitar cita prèvia


Aquest projecte té com a finalitat el foment de les accions que impulsin la integració de col·lectius amb especials dificultats d'inserció en el món laboral, per donar resposta a un problema d'interès públic, atesa la realitat social d'aquests col·lectius.


S'adjunta un PDF amb la informació del servei.


Maó, 24 de maig de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS