Notícies i actualitat

Jornada del procés participatiu per a l’elaboració de l’estratègia Leader de desenvolupament rural a Menorca

Data : 19/05/2016

El passat dimecres, 18 de maig, el president de l’Associació Leader Illa de Menorca i conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Javier Ares, va presentar al Cercle Artístic de Ciutadella, la jornada del procés participatiu per a l’elaboració de l’estratègia Leader de desenvolupament rural a Menorca.

L’acte, obert a tota la ciutadania, va comptar amb una bona assistència de tots els àmbits i municipis de l’illa, que van ajudar a dibuixar les bases del pla estratègic que regirà les ajudes Leader al desenvolupament rural de Menorca durant el període 2016-2020.

Durant la jornada, José María Cano va presentar les DAFO’S resultants de la sèrie de taules de treball temàtiques que s’han anat desenvolupant al llarg d’aquests mesos amb els actors més rellevants i coneixedors del territori menorquí.

Juntament amb els resultats de l’enquesta ciutadana que es va crear per fer el màxim de difusió i participació ciutadana del procés, han donat el punt de partida per encaminar quin Leader volem a Menorca, partint amb l’objectiu principal de millorar la qualitat de vida de la població de Menorca, promovent un impuls sostenible de la gestió del medi ambient, l’economia i el patrimoni cultural, basats en la filosofia de la Reserva de Biosfera de Menorca.

Ciutadella, 19 de maig de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS