Notícies i actualitat

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha participat aquests dies en una acció dissenyada per l’OET de París a la ciutat de Lyon per donar a conèixer les particularitats i potencialitats turístiques de les diferents destinacions espanyoles.

Data : 23/05/2016

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha participat entre les dies 20 i 22 de maig en una acció promocional organitzada a Lyon per l’Oficina Espanyola de Turisme de París. Aquesta acció, que duia per títol ‘L’Espagne à Lyon’, tenia com a objectiu la promoció de les diferents destinacions nacionals a la tercera ciutat més important de França –concentra en la seva àrea metropolitana prop d’1,3 milions d’habitants.

Entre les diferents activitats dissenyades per donar a conèixer les particularitats i potencialitats turístiques de cada regió, la més destacada ha estat la trobada professional amb touroperadors, agents de viatge i periodistes celebrada el primer dia a La Plataforme, al riu Saone.

En aquest acte, la directora de l’OET de París, Elena Valdés, ha posat l’accent en la riquesa natural i cultural de Menorca recalcant la seva condició de Reserva de la Biosfera, la candidatura de la Menorca Talaiòtica i el Camí de Cavalls, entre d’altres atractius. El missatge transmès per Valdés va totalment en consonància amb les pautes marcades per la fundació per millorar l’arribada de turistes fora de la temporada alta.

El creixement del mercat francès
La progressiva entrada de Menorca al mercat francès s’està fent especialment notòria aquest darrer any, com ho posa de manifest el coneixement de l’illa que han demostrat tenir molts francesos en les diferents cites turístiques en què ha participat la fundació. Així ha estat també a Lyon, on durant dos dies han pogut adreçar-se directament als estands de les diferents destinacions, situats a la cèntrica Place de la République. A més d’informació, els lionesos han pogut degustar productes autòctons i participar en diferents activitats d’oci i cultura.

La presència en aquest esdeveniment forma part del Pla d’accions dissenyat per la fundació per a l’any 2016, un dels eixos del qual és el reforçament de la promoció al mercat francès, tant per la qualitat que caracteritza la seva demanda com pel gran potencial de creixement que té. De fet, en només cinc anys ha passat de ser residual a ocupar el quart lloc dels emissors internacionals en importància per a Menorca, una posició que consolidarà aquest any tenint en compte les previsions fetes a partir de la programació de touroperadors, agències de viatge i companyies aèries.

Cal recordar, en aquest sentit, la decisió de Thomas Cook–França i Fram d’operar-hi per primera vegada sumant-se d’aquesta manera a l’aposta feta anteriorment per Plein Vent, Marmara i Look Voyages. L’entrada d’aquests dos grans touroperadors, juntament amb l’oferta de companyies aèries com EasyJet, farà crèixer de forma notable el nombre d’arribades respecte a l’any passat, quan entre maig i octubre es van superar les 33.500, quasi el doble que les 18.169 registrades al 2014.

Maó, 23 de maig de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS