Notícies i actualitat

Consell Insular de Menorca i Ajuntament de Ferreries han anunciat avui la finalització de les obres de reordenació de l'antic tram urbà de la carretera Me-1 al seu pas pel municipi

Data : 20/05/2016

La presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, i l’alcalde de Ferreries, Josep Carreres, han anunciat avui la finalització de les obres de reordenació de l'antic tram urbà de la carretera Me-1 al seu pas pel municipi.

Cal recordar que, en data de dia 14 d'octubre de 2015, l'Ajuntament de Ferreries va demanar les següents modificacions:

- Traslladar les parades d'autobús, situades a la rotonda de "Vimpi", al tram reordenat amb les obres en execució.

- A més, per tal de no perdre llocs d'estacionament amb la reubicació de les parades d'autobús, va sol·lictar: eixamplar la vorera cap a POIFE per passar a tenir 3,5 metres d'amplada; fer nous estacionaments en bateria en el vial de serveis cap a l'Avinguda Son Morera; i incloure el tram de travessera més enllà del carrer Goya, per tal d'arranjar la vorera i incloure algun punt de llum.

- A partir de dia 1 de juny, l’aturada dels autobusos es canviaran a la nova avinguda.

Aquest projecte de reordenació és fruit d’un conveni de l’any 2014. El departament de Carreteres de l’actual equip de govern va rebre la petició per part de l’Ajuntament de Ferreries de tirar endavant el llistat de les modificacions abans esmentades. El Consell Insular de Menorca valora de manera molt positiva aquesta sol·licitud, ja que prové d’una sèrie de peticions per part de la població de Ferreries. “La voluntat del Consell Insular de Menorca ha estat sempre la de col·laborar amb l’Ajuntament de Ferreries per tal de finalizar un projecte que, sens dubte, millora aquest tram urbà del municipi”, ha dit Maite Salord.

La inversió total del projecte és de 665.096,35 euros.


Ferreries, 20 de maig de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS