Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Migjorn Gran negocien amb la propietat l’obertura del Camí de Binigaus

Data : 19/05/2016

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Migjorn Gran negocien amb la propietat l’obertura del camí de Binigaus. La institució insular va demanar a l’advocat Josep Masot un estudi sobre la titularitat d’aquest camí al seu pas per la finca de Binigaus Nou, informe que conclou que queda acreditada la titularitat pública d’aquest tram. A partir d’aquest moment, Consell Insular de Menorca i Ajuntament des Migjorn Gran van iniciar converses amb la propietat per tal de poder assegurar l’accés públic del camí.

La principal diferència es troba en la titularitat pública del tram final que arriba a la platja, que la institució insular considera pública, una visió que no comparteix la propietat. Tanmateix, cal destacar la cordialitat i el clima constructiu per ambdues parts per tal de poder arribar a un acord, per açò el Consell Insular de Menorca i consistori continuen amb la via oberta del diàleg. De fet, el passat divendres va tenir lloc a l’Ajuntament des Migjorn Gran una reunió amb la propietat.

Cal recordar que l’equip de govern du a terme, conjuntament amb tots els municipis de l’illa, l’inventari de tots els camins públics de Menorca amb la voluntat d’aconseguir d’una banda una base de dades completa i accessible a tota la ciutadania i d’altra poder garantir l’ús de tots els camins que siguin públics o disposin de dret de pas.

Maó, 18 de maig de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS