Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca adjudica el contracte d’obres de rehabilitació del tram de baixada del port de la ronda Maó

Data : 18/05/2016

El Consell Insular de Menorca ha adjudicat el contracte d’obres de rehabilitació superficial del tram de baixada del port de la ronda de Maó. L’empresa adjudicatària és Juan Mora, SA per un import de 99.286,28 euros més IVA.

Les actuacions previstes són la reparació i millora de les característiques superficials del paviment rodat que, bàsicament, consistiran en la pavimentació amb aglomerat asfàltic de tot l’ample de la carretera en el tram que va des de la rotonda que enllaça amb la carretera Maó-Fornells, així com la rotonda d’enllaç amb la carretera general Me-1. El conjunt del tram comprèn 1.300 metres de longitud.

Cal dir que aquest tram de baixada al port de Maó presenta dos tipus de capa de rodament a causa de les obres que la Compañía Logística de Hidrocarburos CLH SA va executar l’any 2009. Aquest fet ha produït un mínim impacte en l’estat de l’esmentada capa de rodament, per la qual cosa el Consell Insular de Menorca i CLH SA van signar un conveni (amb data de març de 2015) per tal de cofinançar aquesta actuació. Així, la Compañía Logística de Hidrocarburos CLH, SA hi col·labora aportant una tercera part del cost de l’actuació.

La previsió de la institució insular és que les obres de rehabilitació s’executin dins el mes de juny.


Maó, 18 maig de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS