Notícies i actualitat

El Consell aprovarà inicialment el projecte de millora de la Me-1 del tram Ferreries-Ciutadella

Data : 06/05/2016

El Servei de Carretetes del Consell Insular de Menorca ha conclòs la revisió del projecte de millora de la Me-1 del tram Ferreries-Ciutadella. Amb aquesta revisió s’han incorporat les propostes que es van presentar al públic a principis del passat mes de març a Ferreries i a Ciutadella.

D’ençà d’aquesta presentació pública, la revisió del projecte incorpora:

1. La reducció de la rotonda inferior de Son Sintes per una intersecció al mateix nivell canalitzada amb carrils centrals d’espera.

2. La reducció de l’amplada dels darrers 500 metres d’arribada a Ciutadella que ha consistit en una redistribució dels carrils sense haver-ne eliminat cap.

3. A més, s’han revisat altres aspectes menors per tal de reduir l’ocupació de territori de l’actuació de millora del tram Ferreries-Ciutadella.

Pressupost:

El pressupost del projecte revisat és de 9.250.000 euros. Així, s’ha reduït el pressupost d’obra del projecte original en 750.000 euros per tal d’incloure dins els 10 milions destinats a aquest tram les assistències tècniques de redacció de projectes i de direcció de les obres.

Ocupació del territori:

La revisió del projecte ha permès reduir l’ocupació del territori en 37.500m2 respecte del projecte constructiu aprovat per l’anterior equip de govern, la qual cosa representa un 23%.

El projecte revisat es durà a la propera comissió de govern per tal de ser aprovat de manera inicial, després s’obrirà el corresponent període d’exposició pública.

La setmana passada es va celebrar a Madrid la reunió ordinària de la comissió bilateral del conveni de Carreteres Ministeri de Foment Consell Insular de Menorca, aquesta reunió es va repassar l’estat d’execució de les obres de la carretera Me-1, així com les previsions d’actuació.


Adjuntam imatge comparativa entre les solucions del projecte de traçat (any 2012), del projecte constructiu aprovat per l’anterior equip de govern (maig de l’any 2015) i el projecte actual revisat (any 2016).


Maó, 6 de maig de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS