Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca insta al Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat a prendre mesures perquè la inadequada gestió de Mundiplan no torni a passar factura al col·lectiu de la tercera edat

Data : 03/05/2016

El Consell Insular de Menorca ha tramès al Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat del Govern central un escrit on expressa la seva preocupació per la problemàtica sorgida en la planificació i gestió del turisme sènior amb destinació a Menorca. Una preocupació que la consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, ja ha expressat a diferents mitjans informatius de l’illa.

La carta dirigida al ministre Alfonso Alonso Aranegui -signada per la presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, en nom de l’equip de govern- insta el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i, concretament, a l’Imserso a prendre les mesures corresponents perquè no torni a succeir i millori el servei del col·lectiu de ciutadans de la tercera edat que acull l’illa i evitar d’aquesta manera el rebuig en un futur d’ofertes d’aquest tipus que perjudiquen tant al turisme sènior que rep Menorca com als menorquins que viatgen fora de l’illa.

La institució insular ha enviat també al Ministeri un recull d’informacions aparegudes als mitjans de comunicació de l’illa on es demostra la inadequada situació que ha hagut de patir aquest col·lectiu per part de l’empresa adjudicatària Mundiplan.

Així, el Consell Insular de Menorca demana al Ministeri que vetlli per la qualitat de Menorca com a destinació turística procurant, sobretot, la seva satisfacció perquè tant ells com les persones del seu voltant desitgin repetir estada a Menorca.Maó, 3 de maig de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS