Notícies i actualitat

Classe oberta de l'Escola d'Art Dramàtic de Menorca

Data : 03/05/2016

L’Escola d’Art Dramàtic de Menorca obrirà les portes de la seva seu a la Sala Polivalent Albert Camus a Sant Lluís diumenge 8 de maig d’11 a 13h. La classe oberta oferirà un tast del programa d’estudis de l’escola i serà impartida conjuntament pels seus tres professors: Pitus Fernández en la part d’Interpretació, Maite Villar en la de Cos i Moviment i Rita Barber, que imparteix l’assignatura de Veu.

L’accés serà gratuït i la classe anirà dirigida a totes aquelles persones interessades en conèixer la programació de les tres assignatures que s’imparteixen a l’EADM com a part del programa d’estudis de 350 hores repartides en dos cursos destinats a majors de 16 anys interessats en la pràctica i coneixença del teatre. Els estudis estan regulats pel que fa a la dotació d’hores per la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i compten a més amb un currículum i dotació de professorat avalats per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears, a la qual l’EADM està vinculada.

Es tracta d’uns estudis que pot assumir tot aquell que vulgui evolucionar dins el camp de la interpretació però que també afavoreixen la formació integral de la persona. No estan, per tant, només enfocats a qui vulgui preparar l’accés als corresponents estudis superiors, sinó també a aquelles persones que vulguin millorar la seva capacitat de comunicació i relacions interpersonals en tots els àmbits. Miquel Sintes, alumne de primer curs qualifica la seva experiència de “fantàstica, m’ha sorprès en tots els sentits. Tenint en compte que mai havia fet teatre ara només espero que arribi el dia de classe. Molt recomanable per a tothom, ja que, a part de diversió, suposa una descoberta de sensacions i una obertura de ment que no havia experimentat amb cap altra activitat. “

El dia abans, dissabte dia 7 de maig a les 19:30 hores s’oferirà una mostra de la feina dels alumnes de segon curs, es tracte d’una presentació inspirada en fragments de l'obra "Les Criades", de Jean Genet. Aquesta serà la setena mostra de final de curs d’una escola per la qual han passat 8 promocions d’alumnes de totes les localitats de l’illa, molts dels quals han continuat realitzant estudis superiors de teatre. Una d’aquestes alumnes és Gemma Moll,que explica el següent: “En el meu cas, vaig decidir apuntar-me a l'EADM per a continuar la meva formació després d'uns anys d'estudis teatrals a Barcelona. L'EADM em va sorprendre molt gratament per l'alta qualificació del professorat. Vaig aprendre moltíssim en els tres anys que hi vaig anar i seguiria aprenent si hi continués. Ho vaig passar molt bé durant aquest temps però en el meu cas, a més d'un passatemps va ser també un trampolí per a entrar després a l'Escola Superior d'Art Dramàtic amb una base molt sòlida de coneixements, amb una seguretat que abans no tenia i també amb la certesa de que realment era allò el que volia fer. Considero un luxe i un regal tenir a Menorca aquesta escola. No és fàcil trobar un lloc on puguis rebre una formació tan complerta. I a més d'això, a l'EADM he trobat també vertaders amics, d'allà n'han sortit alguns projectes, i també me n'han quedat hores i hores de passar-ho bé.” 

L’EADM, creada l’any 2009 i dirigida per Pitus Fernández, és una iniciativa del Departament de Cultura i Educació del Consell Insular de Menorca".

La matrícula per al curs 2016-17 de l’EADM romandrà oberta fins a finals del mes d’octubre. Els interessats en matricular-se poden dirigir-se al Servei d’Atenció Ciutadana del Consell Insular de Menorca o enviar un correu a inscripcioartsesceniques@gmail.com.


Maó, 3 de maig de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS