Notícies i actualitat

La Comissió de Greuges ja compta amb un espai de treball a la seu del Consell Insular de Menorca

Data : 28/04/2016

Emili de Balanzó, Gràcia Seguí i José Barber, els tres membres que integren la Comissió de Greuges del Consell, compten des d’avui amb un espai de treball a la institució insular per tal de facilitar la seva tasca com a representants d’aquest òrgan col·legiat que atén les queixes de totes les persones, entitats i associacions de la societat civil que es troben desemparades davant l'actuació o la manca d'actuació del Consell Insular de Menorca.

La presidenta Maite Salord ha rebut als tres síndics i els ha encoratjat a vetllar per l’acompliment dels drets dels ciutadans i les ciutadanes que es regulen en el Reglament de participació ciutadana de la institució insular.

Emili de Balanzó, Gràcia Seguí i José Barber ja han rebut per part de la ciutadania els primers temes a resoldre. En l’exercici de les seves funcions, la Comissió de Greuges ha d'actuar d'acord amb els principis de legalitat, justícia, independència i imparcialitat. Els síndics es reuniran de manera periòdica i sempre que sigui necessari es desplaçaran també a la seu del Consell de Ciutadella per atendre les queixes dels ciutadans dels municipis de Ponent.

Cal dir que les actuacions de la Comissió de Greuges són gratuïtes per a la persona interessada. Les queixes es poden tramitar a través del Servei d’Atenció a les Persones del Consell Insular de Menorca o per correu electrònic a l’adreça comissio.greuges@cime.es

El Consell Insular de Menorca ha editat un fulletó informatiu que s’ha distribuït a tots els ajuntaments i biblioteques de l’illa. Aquesta informació també es pot consultar al web de la institució al següent enllaç:

http://www.cime.es/documents/documents/14657doc3.pdf

Més informació al Reglament de funcionament de la Comissió de Greuges:

http://www.cime.es/documents/documents/1408docpub.pdf

Maó, 28 d’abril de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS