Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca engega el concurs #ImagEsport amb l’objectiu de transmetre els valors de l’esport a través de la creació audiovisual

Data : 27/04/2016

El Consell Insular de Menorca engega, a través del departament d’Esports, el concurs #ImagEsport, una iniciativa -emmarcada en el programa “Posam valors a l’esport”- que té per objecte transmetre els valors de l’esport mitjançant la creació. Es tracta d’una convocatòria de curtmetratges que compta amb la col·laboració del Festival Internacional de Cinema de Menorca.

El concurs #ImagEstport neix amb la intenció de reflexionar en torn a l’esport. Els concursants/ esportistes podran mostrar la seva visió d’una manera creativa incentivant els valors positius en l’esport. La data límit per entregar les peces audiovisuals és el dia 12 de juny. Un jurat serà l’encarregat de decidir els guanyadors, aquest estarà format per representants del Consell Insular de Menorca i del Festival Internacional de Cinema de Menorca. L’organització del festival seleccionarà un dels curtmetratges per projectar-lo durant l’esdeveniment cultural #EsFestival, que se celebra a l’illa del 18 al 23 de juliol. D’aquí a uns dies podreu consultar les bases del concurs al web del Consell Insular de Menorca i a les xarxes socials de la institució insular.

El concurs va dirigit als clubs esportius i les delegacions a Menorca de les federacions esportives de les Balears degudament inscrits al registre d'entitats esportives de la Direcció General d'Esports del Govern de les Illes Balears i amb, al manco, un any d'antiguitat. Així com a persones físiques vinculades a un club o delegació.

Les persones i entitats esportives que vulguin participar en aquest concurs han de reunir els requisits següents:

- Ser residents a l'illa de Menorca i/o haver nascut a Menorca.
- Ser soci d'un club esportiu menorquí o formar part de la delegació menorquina d'un esport.
- Estar vinculat a un club esportiu o delegació amb domicili a Menorca, tenir el seu consentiment per filmar a menors. Aquesta vinculació l'haurà de certificar el club o l'entitat esportiva menorquina corresponent.
- No poden ser beneficiàries les persones o entitats en les quals concorri alguna de les prohibicions establertes en l’article 10 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de subvencions.

Requisits

Les obres presentades han de transmetre, mitjançant la imatge, els valors implícits a l'esport. La durada mínima i màxima del curt, títol i crèdits inclosos, serà de 3 a 5 minuts. Els materials emprats per al curt podran estar enregistrats amb qualsevol mitjà digital, inclosos càmera de telèfon mòbil, càmera digital, etcètera. Les obres hauran de ser inèdites i no haver estat presentades en cap altre concurs o convocatòria. Els protagonistes han de ser fillets/filletes, entre els 6 i 16 anys, que pertanyin a un club esportiu amb domicili a Menorca i que participi en l'esport a l'edat escolar. Tots els participants han de comptar amb l'autorització dels drets d'imatge signada pels representants dels clubs esportius i en el cas dels menors d'edat l'autorització dels drets d'imatge signada pels tutors legals. Una mateixa entitat podrà presentar com a màxim 2 curtmetratges.

Premis

La primera edició del concurs #ImagEsport estableix els següents premis:
- Primer premi, 900 euros
- Segon premi, 600 euros
- Premi popular, 150 euros


Maó, 27 d’abril de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS