Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca dóna suport a l’Ajuntament d’Alaior en la defensa del seu Pla General d’Ordenació Urbana

Data : 20/04/2016

El Consell Insular ha anunciat la interposició de recurs de cassació contra l'anul.·lació de l'acord plenari del CIM de 21.12.2009 que va aprovar definitivament amb prescripcions la revisió del Pla General d'Ordenació Urbana d'Alaior, ratificada per la sentència de la sala Contencioso Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears de data 05.04.2016, en el procediment judicial iniciat per l'entitat Princesa de Son Bou, SL.

Aquesta anul·lació, ara ratificada, ja havia estat acordada pel TSJIB en sentència de 29.10.2012, en el procediment impulsat per un particular, contra la qual la institució insular va interposar recurs de cassació davant el Tribunal Suprem. El motiu que ha impulsat al Consell Insular de Menorca a recórrer en cassació la sentència de 05.04.2016 és donar suport a l'Ajuntament d'Alaior en la defensa del seu Pla General d'Ordenació Urbana.

Recordem que, d'altra banda, la recent sentència de la Sala Contenciosa del TSJIB, desestima la pretensió de responsabilitat patrimonial formulada per Princesa de Son Bou, SL, contra el Consell Insular de Menorca.

Maó, 20 d’abril 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS