Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca encarrega un pla d’actuacions per millorar el Camí de Cavalls

Data : 18/04/2016

El Consell Insular de Menorca ha encarregat un pla d’actuacions de recuperació i millora del Camí de Cavalls. L’empresa que durà a terme la redacció d’aquest document és AXIAL GEOLOGIA I MEDI AMBIENT SL.

Atès que durant la revisió del Pla Especial del Camí de Cavalls es va dur a terme una feina d’identificació dels punts amb problemes d’erosió, l’objectiu de la redacció d’aquest pla d’actuacions és definir i valorar econòmicament accions concretes per donar una solució en aquests punts.

Les tasques de l’empresa AXIAL GEOLOGIA I MEDI AMBIENT SL consistiran a definir àrees i punts erosius detectats i per cada un d’aquests es determinaran les causes erosives de cada tram (de disseny, planificació, ús, naturals o gestió). Un cop valorats els resultats es proposaran mesures correctores a curt, mitjà i llarg termini.

El termini d’execució per a la redacció d’aquest pla d’actuacions és de vuit mesos. El pressupost és de 12.000 euros més IVA.


Maó, 18 d’abril de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS