Notícies i actualitat

Darrers dies per presentar sol·licituds a les convocatòries d'ajuts del Departament de Cultura i Educació del Consell Insular de Menorca

Data : 14/04/2016

El Consell Insular de Menorca va publicar el mes passat quatre convocatòries d'ajuts per activitats culturals a realitzar el 2016, que sumen un total de 285.000 euros.

La convocatòria d'ajuts per entitats culturals està dotada amb 165.000 euros, i té com a objectiu promoure la realització d'activitats culturals a tot l'àmbit de l'illa i durant tot l'any, per part d'entitats sense afany de lucre.

La convocatòria d'ajuts per a la restauració de béns del Patrimoni Històric compta amb un pressupost de 40.000 euros. El seu objectiu és contribuir a la conservació del patrimoni històric de l'illa, aturant els processos de deteriorament que el posen en perill, fomentar la restauració de béns i promoure accions de conservació, així com col·laborar i donar suport tant a les entitats com als particulars que duen a terme accions de conservació del patrimoni històric de Menorca.

La convocatòria d'ajuts a la realització d’investigacions de tipus històric, artístic, arquitectònic, arqueològic, historicoindustrial, antropològic i etnològic que contribueixin al millor coneixement del passat de l’illa està dotada amb 20.000 euros. En aquesta convocatòria es concediran dues beques de 5.000 euros, dues de 3.000 euros i dues de 2.000 euros.

La convocatòria d'ajuts per a la realització d’intervencions arqueològiques i paleontològiques compta amb un import total de 60.000 euros, mentre que el límit màxim que es pot sol·licitar per projecte és de 13.000 euros. L'objectiu d'aquestes ajudes és donar suport econòmic a les intervencions arqueològiques i paleontològiques en jaciments de l'àmbit territorial de Menorca, tant en els treballs de camp com de laboratori.

Per totes quatre convocatòries, el termini de presentació de sol·licituds acaba el proper dilluns 18 d'abril.


Maó, 14 d’abril de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS